View Single Post
Old 06-12-2008, 06:18 PM   #6
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: Reciklirani proizvod :)

kapiram sta si ti hteo,kapiras i ti mene odlicno,al reshse malo...sta,hoces reci da ne mozes i na tim 'lozackim' da ostavis svoj pecat?? sta, ne mozes i da se zajebavas i glupiras i da opet budes ti,i da bude dopadljivo?kad kazem 'ti',ne mislim na to da stalno budes ozbiljan i bavis se istom temom,vec vise izrazis sebe u komercijalnom zvuku,kao sto to cinis i u manje komercijalnom...
mozes ti da pricas da je to fazon ovog ili onog ko te je inspirisao - niko nece kad cuje razmisljati o tome koji je to fazon,sta si ti hteo i ko tebe inspirise...vec kako njima zvuci...
ja ti iskreno kazem,kao i uvek...nemam razloga da te lazem...ovo je slabo...i za hit je slabo..skapiraces i sam to na kraju...a ti radi kako osh...
mislim da je steta da sad kad imas priliku da kazes ko si i sta si,pricas isti kurac ko svi,na isti nacin..mrzi me sad

pusa

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
ovo je onako vishe lozachka pesma koja ce ici kao intro albuma. koja objashnjava album unapred. ali je najp(l)itkija od svih.. tj ovo ce svi razumeti, refren je pevljiv i sve to.. posle toga, bice josh jedna (mozda dve) kvazi lozachka (tj zajebantska) i to je to.. ostale ce biti onakve kakve volim da radim..

shto se viklera tiche, molim te mojne me poredish sa njim.. ne znam kolko si chula ti viklera, al ovo shto se flowa tiche nema veze sa njim.. a ne mogu da izbegavam da kazem da sam chesto cirke, samo zbog toga shto je to vikler reko.. jebe mi se za to.. najiskrenije.. necu uopshte da razmishljam na taj anachin, ako kazem neshto u pesmi a to lichi na nekoga, bash me bole brige naduvash mi jaja i to hahahahhahha..
poz

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote