Zorane, to si u pravu i to stoji...samo može da bude bezbroj mogućnosti..ne znam..da ga neki prijatelj nagovori u smisli " Ej, ovo ti je dobro - aj probaj ovo da izdaš, tj. da ponudiš nekom". ... U krajnjoj liniji, ne podrazumjeva se da ko radi iz hobija ne želi to da podijeli sa drugima, djeleći diskove, kačeći na sa sajtove i slično , samo što ne očekuje nužno zaradu...tako da neko iz biznisa može da naleti i da mu to "zapadne za uho"...naravno!!! to se odnosi na jednu pjesmu ili eeeventualno album...posle ili prelazi na šljaku, ili nemoj? Pa zar nije tako? Najčešće je tu u pitanju singl...tako ja to barem doživljavam.... Pa evo...mnogi veeeliki svjetski bendovi, klasici, su bili tinejdžeri ili studenti koji su tamburali po podrumima ili garažama dok, igrom slučaja....preko neke svirke ili demo snimka to nekom nije zapalo za uho...(tj. namirsao mogućnost zarade) A ne mora da znači da su ovi to svjesno htjeli...Ima tu bezbroj mogućnosti...ma to je život...ko će to objasniti!??? Eto neko dirinči čitav život za male pare, a neko zaokruži nekoliko brojeva na listiću i obogati se...nekom prosto ostane nasledstvo, pa ga proćerda

neko prosto toliko želi novac da na kraju i dođe do njega ne birajući sredstva...Što bi to za muziku bilo drugaćije od bilo koje druge svere života? Mislim, neke se stvari prosto dese i ne znam koliko se čovjek uopšte pita sa tim...