Quote:
Originally Posted by OFF
Obavezno.
......... a i fotografije ce pratiti ceo tok radova
|
Fotografije kao fotografije su odlicna informacija za one koji se mozda prvi put susrecu sa nekim tehnickim stvarima u izgradnji studija... ali...
Ne bi bilo lose, ako ti to ne predstavlja preveliki problem... da vodis neku evidenciju o utrosenim covek-satima ili covek-danima ( broj ljudi puta sat ili dan rada) na izgradnji studija ... iz faze u fazu (nije lose da to imas za ubuduce) ... a clanovima ovde bacis neke okvirne informacije o tome... kad budes spustao slike... (pa svako neka racuna prema ceni dnevnica u svom kraju)
Pri tom, racunaj i vreme i trud koji su ulozili tvoji ukucani, zajedno sa tobom... iako svi to "zanemaruju"... ta aktivnost postoji i mora se uracunati...
Grubi utrosak i cene materijala su takodje zanimljivi po mom misljenju .... nabavljaces ga, imaces poznat utrosak, i cene....
Jasno mi je da od tebe licno mozda trazim previse... ali mi se prichinjava da neiskusniji clanovi foruma imaju preterano optimisticku ad-hoc "viziju" o ceni izgradnje studija, ili barem ateljea.... tako da, uz prilozene fotografije, moze biti jos veoma korisnih informacija...
Da budem jasan, ne zanimaju mene licno te informacije...
Ako imas teskobu da iznosis te informacije javno.... razumecu. Studio je tvoj, radis/projektujes/skiciras sam za sebe, pa ti je lakse da o tome odlucujes u svoje ime.
pozdrav
bogi