Thread: Jmj U Bg!
View Single Post
Old 10-11-2008, 09:46 AM   #76
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

Default Re: Jmj U Bg!

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Alo, Alavuce!!!
Ipak te molim, malo razmisli pre nego li izbacis takvu konstataciju, za Kraftwerk ne znam, svako ima pravo na svoje misljenje, ali nemoj Vangelisa molim te da uzimas u obzir za poredjenje ni u sali, tu je debela razlika u klasi. Postujem JMJ-a veoma, mnogo je doneo tokom svog rada (na pocetku) ali Vangelis je za njega kombinacija
Mozarta, Wagnera i Gustava Mahlera... U odnosu na Vangelisa, Jare je decija muzika, ali dostojna postovanja, voljenja i divljenja zbog svezine i pristupa.
Vangelisov koncert u Sava Centru je ono sto bih voleo da vidim i cujem, sa simfonijskim orkestrom i horom, naravno, a i ucinicu sve sto je u mojoj moci (znaci ne mnogo, nazalost) da do tog koncerta dodje, iako je, kako cujem jedno tri puta skuplji i tezi za realizaciju od JMJ.
Pozdrav, zdravlje i sreca svima!!!
dobro bre cika slobo to sam napisao u afektu , kao sto rece babic , drago mi je da sam ga video dok sam ziv , postujem i jmj-a vangelisa i kraftwerk , bas me je dosta ljudi pitalo , dal' je bio bolji od kraftwerka , moj odgovor je da ne mogu da se porede , tako da je to moje misljenje o jmj/vangelis/kraftwerk trouglu .

a sto se tice koncerta vangelisa zeleo bi da ga cujem na uscu tj na bini napravljena izmedju velikog ratnog ostrva, novog beograda i kalemegdana , pa da bude bal na vodi !

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote