Re: ADAM A7 ili ???
i jos nesto ovde svi pricaju napamet, niko nema kod kuce i jedne i druge zvucnike pa da pravi neko poredjenje i sve se bazira na rekla kazala i na secanjima o slusanju....
licno sam bio kod vlade spidermusic-a i slusao p11 i quested 2-3 sata jedne pa druge...
i zato sam se i usudio da komentartisem na ovu temu....inace ne komentarisem gde nisam bar malo kompetentan
drugo pricate o basu a poredite A7 sa questedima koji su 3 puta veci i tri puta vishe kostaju...
u suprotnom ako poredite mali quested(s6 cini mi se) sa adamima onda ne mozemo ni da pricamo o nekoj razlici u basu, a slusao sam ih kod RM-a i ti mali kostaju 800 e i adam je u toj cenovnoj klasi za mene i naglasavam opet !za mene! bolja kupovina...
trece: nije istina da A7 nema basa.....to ne prihvatam evo slusam ga svaki dan i cak na tiho se cuju subovi.....
i ne znam od kad se to jasan zvuk naziva hi fi zvukom, i sta je za vas uopste hi fi zvuk...
A7 je sterilan monitor da nemoz biti neutralniji a to je daleko od hi fi koji u svojim pojacalima imaju raznorazne sminkerice
za quested i to one velike mogu da kazem da im svaka cast na prostornosti i imaju malo naturalan sound sto mene podseca na analogiju i sedamdesete, srednjih nije da nigde nema ali nisu se nesto proslavili , visoki isto....
jedino taj bas je punn zaista
ali za te pare koliko kosta veliki quested ima svasta da se uzme pa birajte
i nepotrebno je ovde vise raspravljati
ali ako bacis mali quested i a7 jedan pored drugog.....cena je 50e veca u korist questeda.......moj izbor je jasan
p.s. iljadu put sam reko da ne komentarisem...al se zaeba'
|