Quote:
Originally Posted by awacs
Sale,
imam i ja ortake, kapiram ja to. Ako me ortak zajebe, oprostiću mu (i to nekoliko puta). Ali ako moj ortak zajebe (ili hoće da zajebe) nekog trećeg lika ponašam se po onoj Aristotelovoj: "Drag mi je Platon, ali mi je Istina draža".
Ne radi se o ličnoj uvredi, radi se o vređanju principa. Dobro, ajde, malo me je narajcao i ton kojim mi se Diviner obratio, ali i to bih izgutao da je bar zastupao neku suvislu tezu umesto one: "pazite kako se obraćate Staroj Rumski Eliti". Baš me nešto zabole uho za bilo koju elitu koja krši pravila elementarne pristojnosti. Ko ima um neka pročita temu http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24758, samo nek požuri dok je administrator ne obriše (kako je najavio).
Ne znam kako je i zašto Anita odlučila da ode sa foruma (dugo nisam bio prisutan, a onda sam samo skapirao da je nema). Imala žena neke svoje razloge, imam i i ja svoje...
Pozdrav,
Vasa
|
ma razumem ja tebe, ali ipak je ovo forum.. oni znaju mozda neshto vishe od nas.. kapito?
Quote:
Originally Posted by idekius
Sve ovo ne znaci da mislim da su postupci prema Ad Fines-u korektni. Slazem se da je njegovo pitanje bilo ...hmmmm... ja ga ne bih postavio, ali, ekipa nasla zrtvu da se zeza... Ajde da su se latili onog sto mu se ne cuje hramonika preko juesbe, ili nekog ociglednog bolida, vec starog, dokazanog i proverenog clana, koji je ovde preko 5 godina i koji je mnogim ljudima izlazio u susret.
Trebalo bi da se malo razmisli i lako bi se doslo do zakljucka da nije sve bas crno belo. Realno, ako neko ima razloga da se ljuti, ima Ad Fines. Jeste njegovo pitanje chudnovato, ali druga strana je definitivno preterala.
|
sad ga ti malo pretera, stvarno.. nismo mi nikoga podjebavali, mi smo pokushavali da vidimo o chemu se radi i da skrenemo ljudima paznju da to shto on trazi i nije tolko legalno.. kako na forumu, tako i u zivotu. sad tek vidim zbog chega trazi, i potpuno razumem i podrzavam. ali to je mogao odmah da kaze..
poz