Quote:
Originally Posted by HeatMan
jao vaso ne budi anita i ne budi ad fines.. jbt, kolko puta je mene neko uvredio il shta vec i na ovom forumu i van njega pa nisam hteo da se uklonim.. iskuliraj se.. morash skapirati, da je ad fines nechiji ortak ovde sa foruma..
|
Sale,
imam i ja ortake, kapiram ja to. Ako me ortak zajebe, oprostiću mu (i to nekoliko puta). Ali ako moj ortak zajebe (ili hoće da zajebe) nekog trećeg lika pona?am se po onoj Aristotelovoj: "Drag mi je Platon, ali mi je Istina dra?a".
Ne radi se o ličnoj uvredi, radi se o vređanju principa. Dobro, ajde, malo me je narajcao i ton kojim mi se Diviner obratio, ali i to bih izgutao da je bar zastupao neku suvislu tezu umesto one: "pazite kako se obraćate Staroj Rumski Eliti". Ba? me ne?to zabole uho za bilo koju elitu koja kr?i pravila elementarne pristojnosti. Ko ima um neka pročita temu
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24758, samo nek po?uri dok je administrator ne obri?e (kako je najavio).
Ne znam kako je i za?to Anita odlučila da ode sa foruma (dugo nisam bio prisutan, a onda sam samo skapirao da je nema). Imala ?ena neke svoje razloge, imam i i ja svoje...
Pozdrav,
Vasa