View Single Post
Old 20-10-2008, 05:43 PM   #7
Max
Pro Member

Default Re: tc electronic powercore6000

Quote:
Originally Posted by Bitch View Post
pa ne mislim bukvalno za te pare sve to, nije lose.

poz
Ma ne ... tu si u pravu .... samo sam rekao da nije bas tc m6000 samo bez adda ( kao sto si napisao ) cisto da se ne bune ljudi .... a to sto su napravili ja imam vec ravno 2 godine ( samo sto imam mk II + element ) , tako da nisu bas nesto novo napravili ( osim tog tap delay a , koji postoji oko 6 meseci )

A ako se ne varam , u studiju imate tc m6000 , pa ti i najbolje znas koliko toga ima sto nisu pustili ( cak i one stare m5000 i sl stvari nema )

Eeeee , a kad smo vec kod toga , mogao bi da ucinis uslugu drugarima na forumu . Ja se nesto jakoo davno dogovarah sa DVuckovicem , ali se dugo ne cusmo ..... postoji nacin da se preseti ( naravno oni sto su radjeni sa VSS3 , DVR2 i NoNlin2 ) portuju sa tcm6000 na Poco ..... medjutim , kad smo probali , trazio nam je tu neku karticu koja se gura u TC .....

Navodno , ne moze da se to preaci na ( beshe flopy ? ) nego mora prvo na tu memorisjku karticu pa tek onda na flopy

E sad , mi nismo znali koja je ( Dejo je probao sa par nekih koje su bile u blizini ) ali su one bile jako sumnjive , pa smo odustali od te ideje .....

Postoji na TC m6000 onaj " Hall of fame " i drugi super preseti , ( a moram priznati da valjda posto je tada VSS4 bio nov , 80 % preseta je na VSS3 i DVR2 ) .... ja bih bio vise nego spreman da finansijski podrzim placanje te kartice, pa da poskidamo sve te presete , a onda bi ih ovde na forumu podelili ....

Naravno , ako postoji vreme i volja .....

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote