Verovatno taj Usain bolt svojom tehnikom uspe da istrci,Anastasia svojom tehnikom uzivo ne uspe da dobro otpeva.
Iako pevanje i trcanje nemaju nikakvu slicnost da bi se napravila ovakva paralela...
Ne mogu vise ljudi stvarno...mislite sta zelite,kao sto rekoh verovatno ste u pravu,zakljucajte prokleti thread jer sam previse radoznala i strpljiva (trenutno i dokona bogme) da vam ne bih svaki put odgovorila u nadi da cemo se naci na pola puta....ali ne vredi ocigledno jbg.
Tako da,mir svima,opet cu reci nista licno nikome,ovo je bila samo rasprava (sto se mene tice barem) iako drugi ljudi radije vole da se 'popickaju' i stvore neprijateljski odnos na forumu...
Zelim vam prijatno i kreativno popodne,prekinite ovaj OFF ako imate srca prema jadnicima koji ovo citaju...
Poz svima
Quote:
Originally Posted by Gianfranco
Evo ja tvrdim da Usain Bolt-ova tehnika trcanja je katastrofalna i da vara gledaoce sirom sveta,jer originalno ima jako kratak korak,ali neprirodno sireci noge,dostize taj veliki volume i na taj nacin vara gledaoce sirom sveta...
Trkaci sa takvom tehnikom su skloni cestim povredama prepona i obicno ne opstanu dugo na sceni...
A videli ste ranije i onog Michael Johnson-a,...on je tek imao nepravilnu i smesnu tehniku...
|