Quote:
Originally Posted by SumAnuT
Napuse i Saleta kada kaze da "nije zadovoljan" produkcijom nekog lika koji producira milionske tiraze ...
Tako je to ovde, vrednuje se ucinak, a ne vidim zasto i ne bi. Ovde ljudi vecinom zive od muzike, a ne za muziku, (ne mislim sa ovime nista lose, takav je svaki profesionalizam) tako da nemoj da ti je cudno sto se na kraju ipak racuna koliko je ko prodao, a ne kako je neki muzicki akademik (ne mislim ovde na tebe  ) ocenio necije pevanje.
|
istina, al ja se ne uznemiravam.. jbg to je net.. i siguran sam da bih uz kaficu mogao da otvorim ochi svima koji su rekli suprotno.. a ovako nema svrhe.. jedno je kad npr ogi kaze "ja bih voleo da umem i tako" a drugo je kad me neko napadne neargumentovano.. a tu vec nastaje problem jer mi je to stvarno detinjasto kao i "uradi ti bolje"..
@iva:
1. balti jedan od dobrih momaka..
2. opet chujesh al ne slushash (ne chitash lepo shta je napisao)
3. slazem se sa njim u potpunosti, i ti bi da probash da ga razumesh..
@balti: crnje i nashe crnje su imali (i imaju) vishak vremena i frustracije.. ja to tako tumachim.. drugo, kad neko odrasta uz muziku, nastavice sigurno na tu stranu.. znam po sebi, a siguran sam da su i ostali chlanovi foruma bili aktivni slushaoci i u blizini (bar jednog) muzichara pre nego shto su krenuli u sve ovo..
ja sam davno davno u kraju sviruckao gitaru (bluz) i cepao azrine akorde (a,f,c,g)

sa drushtvom do iznemoglosti.. i slushao i pushtao rep po kucnim zurkama (who is the best, gru, 2pac, b.i.g., snoop, warren G -kad se samo setim) a odrastao sam na jazzu, rocku, i bluzu.. to mi se slushalo u kuci..
poz