View Single Post
Old 02-10-2008, 01:48 PM   #104
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: Pocetak Operacije gistrijumf!

Pa ako je tebi Anastasia merilo dobrog pevanja,mogu da zamislim kako to zvuci...Al ajde da ne pricam u prazno,ako zvuce zaista dobro,njima sigurno pise na celu da li su isli na casove,ili se sami informisali kako da se sluze glasom,pa ti znas koliko su oni radili i ucili...tako si i za Ray Charles-a do sad verovao da nije radio na sebi i imao casove...

Svako ko je iole ozbiljan ce da uci,isto kao sto ne postoji producent koji se nije interesovao i radio vec se oslanjao na Boga i talenat nije dobio na kvalitetu,sto vi uvek prepoznate.

Tako i ja nisam potpuno zadovoljna svojim zvukom i mislim da mi treba trening za zanr muzike kojim se bavim,da drzim svoj glas zdrav i u kondiciji,i uvek pevam sa lakocom i uzivanjem.

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
Tripuje? se puno na te časove...neko te ?estoko nalo?io na to....Memoj ti mene molim te upućivati da googlam, dobro si vidjela da sam napisao "soul" a ne soul kao strogo ?anr muzike...a, ti malo youtjubuj, pa će? čuti crnaca iz podzemene ?eljeznice...

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote