View Single Post
Old 02-10-2008, 12:00 AM   #16
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: Pocetak Operacije gistrijumf!

Ja tebe ne oslovljavam sa 'covece',ne moras ni ti mene sa 'devojko',sem ako ti je to bitno da naglasis svaki put kad mi se obracas.

U svakom slucaju,hvala na lepim zeljama,zelim i ja tebi sve najbolje,zao mi je sto smo se 'upoznali' kroz ovakvu raspravu,jer nije plodonosna ni meni ni tebi.

ps.
Vecina tih ljudi imaju i druge osobine i talente koji nadoknadjuju pevanje u njihovoj muzici,kao sto su stage performance,igranje,pisanje,cak i fizicki izgled.Ne znam o kojim ljudima pricas tacno,pa ne mogu preciznije da ti odgovorim...U svakom slucaju,nije ni bitno,imamo suprotna misljenja i to je to

@Sale - Bratori,relax.

P.S. nista licno nikome...sve dok je u granicama pristojnosti diskusije...a mi nismo cigani da se svadjamo ovde zar ne...evo jedan smajli u to ime

Quote:
Originally Posted by vly View Post
Naprotiv devojko,zelim ti sve najbolje,ali prvo pocisti u svom dvoristu pa onda pljuj one koji su vec ostvarili tvoje snove...

ps

Da li si svesna da bi spisak pevaca koji se ne uklapaju u tvoju definiciju dobrog pevanja obuhvatio bar pola najzanimljivijih i najoriginalnijih likova iz istorije Rock & Pop muzike?!?

Razmisli malo.

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."

Last edited by Eeva_r&b; 02-10-2008 at 12:03 AM.
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote