Ja tebe ne oslovljavam sa 'covece',ne moras ni ti mene sa 'devojko',sem ako ti je to bitno da naglasis svaki put kad mi se obracas.
U svakom slucaju,hvala na lepim zeljama,zelim i ja tebi sve najbolje,zao mi je sto smo se 'upoznali' kroz ovakvu raspravu,jer nije plodonosna ni meni ni tebi.
ps.
Vecina tih ljudi imaju i druge osobine i talente koji nadoknadjuju pevanje u njihovoj muzici,kao sto su stage performance,igranje,pisanje,cak i fizicki izgled.Ne znam o kojim ljudima pricas tacno,pa ne mogu preciznije da ti odgovorim...U svakom slucaju,nije ni bitno,imamo suprotna misljenja i to je to
@Sale - Bratori,relax.
P.S. nista licno nikome...sve dok je u granicama pristojnosti diskusije...a mi nismo cigani da se svadjamo ovde zar ne...evo jedan smajli u to ime
Quote:
Originally Posted by vly
Naprotiv devojko,zelim ti sve najbolje,ali prvo pocisti u svom dvoristu pa onda pljuj one koji su vec ostvarili tvoje snove...
ps
Da li si svesna da bi spisak pevaca koji se ne uklapaju u tvoju definiciju dobrog pevanja obuhvatio bar pola najzanimljivijih i najoriginalnijih likova iz istorije Rock & Pop muzike?!?
Razmisli malo.
|