View Single Post
Old 01-10-2008, 11:53 PM   #80
Gianfranco
Senior Member

Gianfranco's Avatar

Default Re: Pocetak Operacije gistrijumf!

Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b View Post
Anastacia,ne bas. Prosecna pevacica koja je imala srecu da bude prva koja se probila proizvodeci zvuk kojim kamuflira slabost prirodne boje svog glasa na nazalni nacin...Ko hoce nek se ljuti na mene,ali to je cinjenica,informisite se kod ljudi koje vise postujete nego mene...Kad god se pevac sluzi ovom tehnikom,to je zato sto mu prirodni vokal (uglavnom na visokim notama) zvuci slabo (ili nije zadovoljan svojom prirodnom bojom) pa ga ovako upakuje da dobije taj lazni volume i zavara publiku koja naivno veruje da ovaj ima 'glaschinu'.
Previse se bavis teorijom! Mene ne zanima kako pevacica sa kojom radim dobije odgovarajucu boju,a publiku jos manje...

Kada se kaze Anastazija,koja je prva asocijacija?
Njen glas!
Hvala lepo,prijatno,dovidjenja!
Gomila devojaka kod nas pokusava da kopira Anastaziju... tj. da svoj prosecan glas upakuje,stvori lazni volume i zavara naivnu publiku,ali nesto ne chuh ni jednu koja je uspela da stvori svetski kvalitetnu boju...

Cini mi se da si i Rihannu popljuvala. Nemam komentara!

A za Shakiru kazes: "Sto je dovoljno da nadoknadi njen ne bas reprezentativan vokal..."

Kakav je takav je... meni je extra.I previse je dobar kada se uzmu u obzir i svi njeni ostali super-star kvaliteti... a cuo sam i da je extra inteligentna!

Sigurno ima devojaka sa extra vokalima,koje nikada nece postati zvezde,jer treba imati gomilu drugih kvaliteta+srecu... koja,cesto mora da se zasluzi ili plati na ovaj ili onaj nacin...

Ajmo jos da popljujemo malo i Madonnu,pa da se polako razilazimo...
Gianfranco is offline   Reply With Quote