View Single Post
Old 26-09-2008, 10:41 AM   #2
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: LinnDrum II (oću kakit - neću kakit)

Quote:
Originally Posted by shipwright View Post
hehe... to se ne cuje cesto za DSI proizvode. Mozda su to malo teske rijeci? Mozda (ustvari, sasvim sigurno ) si navikao na kvalitetnije sinteve bogatijih sonicnih karakteristika, ali bas sranje? Evolveri su (imho) vrlo interesantni sintevi, dobrog i prepoznatljivog zvuka solidne kvalitete, odlicne arhitekture, za vrlo malo novaca. Naravno, kao i u svemu - koliko para toliko muzike, ali osobno sam vrlo zadovoljan s omjerom ulozenog i dobijenog, a cini mi se da takve osjecaje dijeli i vecina vlasnika DSI sinteva koje sam susreo po netu. Mozda samo nije tvoj cup of tea, to ne znaci da je sranje.

Uf! Jesam, fanboy sam, pa sta?
Svakako da Evolver nije sranje, sta vise sam koncept sinta mi je super. A da je Cluster navikao na pravu analogiju, jeste Nikada necu zaboraviti kada sum bio u poseti ko njega, trebalo mi je shecera i vode da dodjem sebi od prizora koji sam ugledao(mada sam uspesno prikrio vrtoglavicu) Na Evolvera gledam kao na ultimativnu FX masinu pre svega, kao da je napravljen za to, dok moze odraditi i sve ostalo, samo sto nema tu mast koja se ochekivala
silicon science is offline   Reply With Quote