Quote:
Originally Posted by master29
Au,koji ste vi likovi,hahha naravno salim se.Oa vi bi da radite samo ono sto volite,da svirate samo sto vam je hir....i tako da uzmete pare,pa ko to ne bi voleo...ali ne zivimo u zemlji gde se to moze,moras da se naviknes i na drugaciji pristup.t.j.onaj profi,a to je da radis sve sto ti se ponudi,dobro ne bash sveee.Ko sto Sojic kaze"ja sam zeleo da budem kapetan ladje...ali jbg  "Zato nemojte da trazite razloge za nerad...nego bre picite,radite ili sa tom vasom ideologijom,svatite muziku ko hobi...a glavni posao trazite na drugom mestu,t,j,u struci 
|
to to.. apropo ove priche, jako mi je interesantno bilo kad je max postavio onaj "oglas" gde poznati producent trazi junior asistenta za rad u studiju na jednom projektu.. i naravno, dosta ljudi se javilo, ALI.. svi su pitali koja je kinta u opticaju..
jbg, ja sam sticajem okolnosti i naleteo na lika koji je organizovao celu tu prichu (ne spominjem mu ime i prezime jer nije ni max na forumu), i prichao sa njim o tome, i projekat je bio jako interesantan a kinta josh interesantnija.. nazalost nisam prihvatio posao jer me drugi kolega vec iscimao za neshto.. a zao mi je shto nisam, jer bi to bilo jedno interesantno iskustvo..