View Single Post
Old 15-09-2008, 03:33 PM   #255
master29
Banned

Default Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti

Quote:
Originally Posted by dexyco View Post
Hahaha, znaci ima i toga preko glave. Ja sam ranije mislio da je mnogo teze uci i raditi u studiju nego sto je tesko ostati. Opet, ja kako sam tvrdoglav bih sigurno i izdrzao, problem je sta je to sto se radi, mene to najvise plasi, jer ako bih radio necije hirove, nema ambicije, pa samim tim ni zelje za 20 sati provedenim za tim. Ne mislim naravno da bih trazio da radim Zdravka Colica, vec jednostavno pojedini tekstovi i aranzmani toliko zatupljuju, da bih sigurno pobrljaveo nakon 20 sati slusanja tih sranja, a imao sam priliku da cujem neke nebuloze koje pitanje da li ce biti izdate...
Au,koji ste vi likovi,hahha naravno salim se.Oa vi bi da radite samo ono sto volite,da svirate samo sto vam je hir....i tako da uzmete pare,pa ko to ne bi voleo...ali ne zivimo u zemlji gde se to moze,moras da se naviknes i na drugaciji pristup.t.j.onaj profi,a to je da radis sve sto ti se ponudi,dobro ne bash sveee.Ko sto Sojic kaze"ja sam zeleo da budem kapetan ladje...ali jbg"Zato nemojte da trazite razloge za nerad...nego bre picite,radite ili sa tom vasom ideologijom,svatite muziku ko hobi...a glavni posao trazite na drugom mestu,t,j,u struci
master29 is offline