View Single Post
Old 14-09-2008, 04:31 PM   #15
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Default Re: Big Knob ili Monitor Station?

Quote:
Originally Posted by akordeonista View Post
Sad, lepota nije presudna, neces da ga zenis ali dobro, nije na odmet...
Mada mi se cini da je malo napredniji od Knoba. Na pr. kada pritisnes Talk Back simultano radi Dim funkcija (a u slucaju potrebe Dim moze i da se iskljuci), zatim Dim moze da se kontrolise (nivo utisavanja), na videu koji sam postavio mogu se videti neki od korisnickih modova (ono kada se ukljucuje a drzi se odredjeno dugme). Tu su prikazana samo dva moda koja se odnose na izbor ulaznog kanala a slicno nesto postoji i za izlaz na monitore (malopre sam gledao jos jedan video na You Tube-u).
E sad, Knob ima jedan ulaz vise (sto u nekim slucajevima moze da bude veoma korisno) a MS ima 4 izlaza za slusalice itd.
Sve u svemu, nisu neke velike prednosti niti mane ni jednog ni drugog uredjaja sto se da videti i po ceni. Ali eto, izgleda mi vrlo simpatican Monitor Station, jos ako i radi kao Central Station...
na CS recimo nemas poseban knob za regulisanje dim volumena vec je to automatski reseno na -20db ...

ali zato na MS nema poseban pedal ulaz za aktivaciju talkback-a sto je meni dosta bitno .. navika ..

u necemu je MS bolji i od CSa !