Thread: Zgode i nezgode
View Single Post
Old 13-09-2008, 02:42 PM   #56
master29
Banned

Default Re: Zgode i nezgode

Quote:
Originally Posted by allegrosteva View Post
Najgore je kad ne znaju sta hoce a sve sto uradis im se ne svidja.Sa jednim beogradsim pevacem (koji pri tom radi 20 god) sam muke mucio danima: "izbaci mi taj dobos iz pesme necu dobos u pesmi podseca me na mog bubnjara, bepa mi iza glave svaku noc"
"ocu da mi pesma lici na Georgijeva i Dzibonija da ima puno drame u pesmi sa puno klavira i horova a opet da bude onako intimna kao kad sedis sam sa gitarom i pevas za sebe"
"daj mi tu ubaci onaj zvuk ko kad udaras u neko drvo"
ja-"Jel perkusivni instrument"
on-"ma nije"
ja-"jel melodijski"
on-"ma nije"
ja-"pa sta je onda"
on-"otkud ja znam kako se to zove ti radis u studiju ti mora da znas kako se zovu instrumenti.Znas bre onaj ko kad udaras u drvo"
"jel mozes ti posle kad ja to otpevam da mi promenis atmosferu u pevanju" Sta go mu to znacilo.Tu mi je otprilike pukao film pa sam mu rekao kako ja jos nisam dorastao i kako treba da ide kod nekog iskusnijeg

Hahaha,i ja bi trazio atmosferu.....bre Stefane......sve mozeeee.Mora samo da ti se navikne zeludac,inace si ostao gladan...i rernu im postavi ako hoce da pevaju,njihov problem...umesto Nuenda mogu i na Sony PC-3 da pevaju...a ljudi,kad ce te da naucite,da kad pocnu da kenjaju(A pojma nemaju)da im sa zadovoljstovom ucinite zivot lepsim na njihov nacin,znaci na njihovu glupost lupite tri..."Moze Atmosfera,ali moraju da se ukljuce Gemajzlice od Blebingera,a taj program je vrlo skup..pa vas g,pevacu to dodatno kosta"
master29 is offline