View Single Post
Old 09-09-2008, 11:27 PM   #13
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Benassi brothers studio u Future Music

Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b View Post
Al se ovde strasti razbuktase..

Slazem se ,Eros je pevac sa dugogodisnjom karijerom i jedan od najpoznatijih italijanskih pop pevaca danasnjice...malo je grubo negirati koliko je daleko stigao sa karijerom,stoga bih postavila isto pitanje koje je i DaBear postavio ('ali gde su izasli? Koliko daleko?') o njemu samome,posto mu je izgleda bitnije koliko odredjena muzika ima slusalaca,a ne kvaliteta.
(uz svo duzno postovanje prema Da Bear-u,ovim NIKAKO nisam pokusala da ga uvredim niti umanjim znacaj njegove karijere;niti na to imam ikakvo pravo,vec samo da ga podsetim koliko je 'uspeh' relativan pojam,mozda je zapravo i on sam po nekim tudjim merilima neuspesan muzicar.)

Druga stvar,ako cemo vec po kvantitetu odredjivati kvalitet i pravdati kich obrazlozenjem da ne moze svako biti popularan i da je to umece,verujem da u tom slucaju Srbiji imamo velikih neponovljivih talenata u nasem avangardnom zanru zvanom TURBO FOLK.

Veliki pozdrav svima!

rasplamsalo se nego sta....!! he,he...
ma ljudi, sve je to dobro..svaka rupa nadje svoju zakrpu...
Konkretno, nemam nista protiv Razmazotija....prodao covek 40Miliona ploca...(jel i to spada u kvantitet??) ...ima svoju publiku, pretezno Evropa (oni koji ne pricaju engleski) i Spansko govorno podrucje (sve ploce radi i na spanskom!!) Juzna Amerika..itd
Mora na spanskom - bolje se prodaje nego Italijanski..! (jel se prodao zbog toga..? )

Da li je kvalitetno, ne znam a i ne zanima me iskreno,

A sto se tice moje "karijere"..he,he...koje karijere? Muzicar..?? he, he..pa ja sam bubnjar (zadnji put svirao bubanj pre 25 godina!)...a ovo sa dva prsta nabadanje po sintiju i kut'n'paste job sa samplovima...? jel to muzika?

U (danasnjem) muzickom biznisu sve se zaboravlja nenormalno brzo....to sto si danas neka faca na nekom chartu - sutra sve boli uvo za tebe...koga to zanima??

Kvalitet...cega? Za koga? Zbog cega? Koga briga...uopste?

al sam zacrneo....ufff brate!? a?
DaBear is offline   Reply With Quote