View Single Post
Old 02-09-2008, 02:30 PM   #4
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: PT useri javite se

instalirao sam dfd, i ukljuchen je uvek.. jbg..

ma ne prave samo oni probleme.. evo sad poslednje shto sam radio je jedna rep/rege/hc pesma.. uhh..

oko 20 kanala gitara na strofi, i oko 8 na refrenu.. ez drummer za perkusije, i josh jedan ez za zivi bubanj koji upada u refrenu.. battery sa svim svojim iskorishcenim kanalima sa pun racku semplova.. trilogy koji pichi u strofi sa synth bassom (kao da malo vishe vuche na rege).. tps i par sax labova u strofi zarad malo lepshih brassova.. onda se malko ubrzava pesma (sa 80bpm na 100) i tu je sve zivo.. tj, elektrichne gitare, bass gitara, ez bubnjevi i perkusije..

i pochelo da zabada.. da jednostavno pada sx svaki put kad se loaduje.. i provalim da je do ez drumera i njegovih perkusija.. a one su mi davale bash ono shto sam zeleo.. neki sedmi pravac u celoj pesmi.. i onda sam morao njega da ugasim pre no shto se loaduje do 300 mb i tako da sejviram.. poshto nece ni da freezuje..

ma u kurac sve.. sad ne znam shta da radim sa perkusijama.. imam utisak da cu jebeno pocheti da snimam sve, da se ne smaram sa plugovima..
HeatMan is offline   Reply With Quote