instalirao sam dfd, i ukljuchen je uvek.. jbg..
ma ne prave samo oni probleme.. evo sad poslednje shto sam radio je jedna rep/rege/hc pesma.. uhh..
oko 20 kanala gitara na strofi, i oko 8 na refrenu.. ez drummer za perkusije, i josh jedan ez za zivi bubanj koji upada u refrenu.. battery sa svim svojim iskorishcenim kanalima sa pun racku semplova.. trilogy koji pichi u strofi sa synth bassom (kao da malo vishe vuche na rege).. tps i par sax labova u strofi zarad malo lepshih brassova.. onda se malko ubrzava pesma (sa 80bpm na 100) i tu je sve zivo.. tj, elektrichne gitare, bass gitara, ez bubnjevi i perkusije..
i pochelo da zabada.. da jednostavno pada sx svaki put kad se loaduje.. i provalim da je do ez drumera i njegovih perkusija.. a one su mi davale bash ono shto sam zeleo.. neki sedmi pravac u celoj pesmi.. i onda sam morao njega da ugasim pre no shto se loaduje do 300 mb i tako da sejviram.. poshto nece ni da freezuje..
ma u kurac sve.. sad ne znam shta da radim sa perkusijama.. imam utisak da cu jebeno pocheti da snimam sve, da se ne smaram sa plugovima..