View Single Post
Old 30-08-2008, 09:51 AM   #45
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

Default Re: kako izbeci forumske siledzije?

Osecam se delimicno kriv za ovu celu glupost zato sto sam licno ja glavom i bradom autor "ozloglasane nadobudne" recenice PT samo HD ostalo nema veze sa mozgom

Problem jeste nastao u momentu kada je rasrdjeni clan to shvatio kao atak na njegovu licnost, delo i verovatno sam studio posto drugacije ne mogu da razumem kolicinu srdzbe zbog ovakve recenice koja na prvom mestu nije cak ni njemu upucena, a da ne pominjem da nema nikakve veze sa nadobudnoscu i "elitizmom" nas "majstora".

Istina jeste da sve to sto cini PT ( zvuk , po po mom misljenju i jedini razlog) se nalazi samo u HD verziji, i da su svi ovi manji derivati samo nacin da se iskamce pare i eventualno navuce klijent da jednog dana oladi babu pre vremena da pa da mu ostavi gomilicu para i da se onda sa osmehom zaleti u pravi PT svet...svet HD-a.

Daleko od toga da sam hteo da ponizim (ili bilo sta slicno) sve ljude koji koriste PT LE, Mpowered ili koju drugu verziju, i da ih napravim budalama koje bacuju pare na sranje.

Mislim da se danas za te pare i uz silne narodske verzije softvera moze sklopiti mnogo mocniji KUCNI ( moram da naglasim) setup nego sto je bilo koja mini PT-a ( sve koje nisu HD).

Uz FF800 i TC konekt48 apsolutno ne vidim razlog zasto bi se neko zaletao u PT Le i ostalo, osim ako stvarno ne zeli da radi u bilo cemu drugom osim u PT sto je sasvim ok ( no hate zbog toga)

Da li je sada jasna moja recenica ili treba da i dalje pojasnjavam?