View Single Post
Old 29-08-2008, 03:33 PM   #29
gorjan
Senior Member

Default Re: kako izbeci forumske siledzije?

Quote:
Originally Posted by dvuckovic View Post
E, momak je dosao da svima nama objasni kako je Pro Tools smece i kako to sluzi samo da bi onaj ko ga ima izgledao ozbiljno.
Ukoliko mislis na mene,nije tacno!Nigde nisam rekao da je nesto smece!Nisam bas toliko glup da okarakterisem nesto sto NISAM probao. Neko drugi je rekao da je PT-MP(200eur) smece i to je izjava na koju sam reagovao.Mislim da kad neko tako nesto izjavi, treba to i da obrazlozi, nista drugo.

Quote:

E, sad, Gorjane, cime si ti pokazao ikakvu POZITIVNU namjeru u threadu o Pro Toolsu? Smatras sebe kompetentnim da pricas o tome? Radio si nekad? Koliko ploca? Koliko sessiona?
Pokazao sam time sto sam nekome preneo moje iskustvo ma kako ono skromno i jadno bilo. Ostali odgovori su: ne, ne, 0, 0! Da, amater sam, znas to i ti veoma dobro...

Quote:
Popljuvao si nesto, i onda si cekao da neko reaguje, i lijepo se namjestio da ti neko odgovori da bi ispao zrtva nas uzasno nadmenih ljudi koji eto ne razumiju tebe, tvoju muziku i tvoje namjere.
Nisam, vec sam to objasnio. A i imam mnogo precih stvari, osim da kujem tako komplikovane zavere na rumskom. Navratim ja ovde cesto a retko kad se upustam u rapravu.Kapiram koja se profesija ovde okuplja i definitivno necemo lako naci prostor za razgovor, a jos teze za razumevanje.

Quote:
jer mislim da i nemamo o nacin da pricamo o toj temi.
slazem se!

Quote:
Originally Posted by Everlast View Post
Koliko sam ja imao pregled situacije, cini mi se ovako...ako se pregledaju Gorjanovi postovi, on vec od ranije ima "problem" sa forumima, a posebno sa rumskim, jer ga nerviraju tipovi koji se kriju iza alijasa i pametuju, sto i mogu da shvatim, jer i mene to nervira, ali tako je na svakom delu planete..
hehe, moracu da pronadjem shrinka za forume. Nikad nikoga nisam licno uvredio i nikad nigde nisam banovan. Al da cu izneti svoje misljenje i to po svaku cenu, veruj da hocu.I to nije vezano samo za rumski...

Pozdrav
gorjan is offline