Quote:
Originally Posted by dvuckovic
E, momak je dosao da svima nama objasni kako je Pro Tools smece i kako to sluzi samo da bi onaj ko ga ima izgledao ozbiljno.
|
Ukoliko mislis na mene,nije tacno!Nigde nisam rekao da je nesto smece!Nisam bas toliko glup da okarakterisem nesto sto NISAM probao. Neko drugi je rekao da je PT-MP(200eur) smece i to je izjava na koju sam reagovao.Mislim da kad neko tako nesto izjavi, treba to i da obrazlozi, nista drugo.
Quote:
E, sad, Gorjane, cime si ti pokazao ikakvu POZITIVNU namjeru u threadu o Pro Toolsu? Smatras sebe kompetentnim da pricas o tome? Radio si nekad? Koliko ploca? Koliko sessiona?
|
Pokazao sam time sto sam nekome preneo moje iskustvo ma kako ono skromno i jadno bilo. Ostali odgovori su: ne, ne, 0, 0! Da, amater sam, znas to i ti veoma dobro...
Quote:
Popljuvao si nesto, i onda si cekao da neko reaguje, i lijepo se namjestio da ti neko odgovori da bi ispao zrtva nas uzasno nadmenih ljudi koji eto ne razumiju tebe, tvoju muziku i tvoje namjere.
|
Nisam, vec sam to objasnio. A i imam mnogo precih stvari, osim da kujem tako komplikovane zavere na rumskom. Navratim ja ovde cesto a retko kad se upustam u rapravu.Kapiram koja se profesija ovde okuplja i definitivno necemo lako naci prostor za razgovor, a jos teze za razumevanje.
Quote:
jer mislim da i nemamo o nacin da pricamo o toj temi.
|
slazem se!
Quote:
Originally Posted by Everlast
Koliko sam ja imao pregled situacije, cini mi se ovako...ako se pregledaju Gorjanovi postovi, on vec od ranije ima "problem" sa forumima, a posebno sa rumskim, jer ga nerviraju tipovi koji se kriju iza alijasa i pametuju, sto i mogu da shvatim, jer i mene to nervira, ali tako je na svakom delu planete..
|
hehe, moracu da pronadjem shrinka za forume. Nikad nikoga nisam licno uvredio i nikad nigde nisam banovan. Al da cu izneti svoje misljenje i to po svaku cenu, veruj da hocu.I to nije vezano samo za rumski...
Pozdrav