Quote:
Originally Posted by awacs
@Oggy: nisam smatrao da je to što sam te nazvao Kapetanom nekakvo intimiziranje, to ti piše ispod aliasa. Možeš i ti mene da zoveš Juniorom, nemam ništa protiv. Opet, ako te je to pogodilo - izvinjavam se. Iskreno. Nije mi to bila namera.
|
Ne pogadja mene nista. U pitanju je lokalna sprdnja koja vec duze vreme stoji u mom potpisu, pa mi je smesno kada neko sa kime se ne poznajem uopste pocne da me oslovljava tako
Da se ne bi previse udaljili od sustine i to "ko sta bi, a ko sta ne bi uradio", procitajte jos jednom onaj nesretni "diplomski", koji formom, kvalitetom i pismenoscu ne bi zadovoljio ni kriterijum za "maturski" u trogodisnjoj skoli, pa mi recite da je to OK i zavrsavamo diskusiju.
Verujem da je vecina vas odavno prestala da prica o tom radu i sada prica o sebi, a rad i to ko je takav rad uopste mentorisao i na kraju odobrio, pa ocenio prelaznom ocenom, je upravo bio inicijalna kapisla za ovaj thread.
Zato pokusajte da zadrzite fokus na temi ili argumentujte zasto je taj rad dobar i cime je decko koji ga je napisao zasluzio da stekne diplomu visokog obrazovanja, a cime je profesor (ili "profesori" posto se diplomski brani pred komisijom) zasluzio to zvanje kada je dopustio da mu studenti zavrsne godine prvo budu nepismeni, a zatim i neupuceni.
Samo je to prica.
A to sta bih ja ili neko drugi uradio ili ne, u nekom drugom threadu