Quote:
Originally Posted by Max
Skroz je moguce , u stvari kupujes I phone kao kartu ..... a posle ti naplacuju usluge skuplje nego do sada .... tako da zapravo i nije jeftinije
Svejedno , Slowstar ce ga kupiti
Pozdrav
|
Ne, nego cu ga dobiti, donece mi ga krajem jula moja kuma iz L.A.
i pored svakojakog "anti elitistickog" pljuvanja po svemu sto je izaslo iz APPLE INC,
morate priznati da je veoma lep, i da mu je ekran najbolji koji sam video na mobilnom, kao i da muzika sa njega (kao i sa iPODa) zvuci bolje nego na BILO KOM drugom mp3 plejeru, pogotovo sto cu ja slusati samo WAVE, a ne komprimovane fajlove kao mp3 ili AAC. na 16-ak GIGA koliko ima iPHONE, komotno staje vise od 15 mojih omiljenih CDova BEZ KOMPRESIJE, kao i ostale informacije koje su mi eventualno potrebne.Inace, kome nije jasno sta su APPLE proizvodi, savetujem sledece:
Neka uzme BILO KOJI portabl mp3 plejer, i jako dobre slusalice za isti, kao na primer Sennheiser PX 100, i "ubaci" neki mp3 na njega, a pod istim uslovima i na BILO KOJI mp3 plejer iz iPOD serije, pa neka uporedi na istim slusalicama - bice veoma iznenadjen koliko je APPLE bolji...
P.S. koristio sam par dana jedan iPHONE (postojeci model) koji je OVDE u Beogradu dekodiran, i mogu reci da iako "nelegalan" radi veoma dobro, cak i ima bolji prijem i zvuk od moje verne NOKIE 6300 (ajd' dobro, 3X je skuplji, znam, znam...)