View Single Post
Old 27-05-2008, 11:05 AM   #6
Braca
Senior Member

Braca's Avatar

Default Re: Subjektivnost vs Objektivnost

A bwe Lacky daj neko lakse pitanje, otvorio si temu filozofsku koja ce tesko da prodje na rumskom. Ako filozofiramo, a mozemo zasto da ne, onda mora da se dogovorimo da razmisljamo i pricamo u istim kategorijama. Po meni neka objektivnost postoji i u jednom muzickom projektu moze da se posmatra zanatski deo, muzicki deo, ideja koju nosi muzika, producentski deo, vizuelni deo omot i slicno, na kraju i tekst pesama- e sad ako je sve to na tom nivou uradjeno zanatski dobro i posteno, onda je ''to to'' i tada i kroz 20 godina. E sad zasto nesto ne uspeva to je druga tema i zavisi od mnogo faktora, po meni ja najvaznije da je nesto posteno i dobro odradjeno a da li ce da uspe ili nece manje je bitno, za muziku je vazno da je to dobro, pa ko kad ukapira ukapirace, ako ne, neko ce to slusati kroz 50 godina i potvrditi da je to dobro, ako je dobro, desava se u istoriji muzike da nije bilo uspeha projekata zato sto je projekat previse ispred vremena. Ne slazem se da je dobro za projekat pricati kako je los, to je samo marketing i nista vise, a marketing je djavolja nauka od govana pravi pitu, ali to ne znaci i dalje da je to pita i da je ukusna, heheheheheheh
Braca is offline