Quote:
Originally Posted by Don Solaris
Da. Ima jedna jako bitna stvar! A ta je da su prvi Jupiteri imali bug sa svojim CPU-om i problema sa tjuningom!!! Zato oprez!
Ja ti poznam čovjeka koji ima šesti proizveden Jupiter (nije zajebancija) i zanimljivo, on nema problema sa tjuningom. Takođe znam lika koji ima 18. Jupiter i opet nema tih problema.
|
znam i ja ljude koji imaju te stare 12-bitne i novije 14-bitne jupitere, NIKAKVIH problema. i nikakvih razlika kazu. jbi ga daklem to je sve relativno, dok sam ne probas. od previse citanja tudjih postova na webu je slaba vajda. prema tome, nemoj plasiti ljude kategoricnim izjavama, ako nisi 100% siguran u to sto govoris.
Quote:
Originally Posted by Don Solaris
Imam ti ja jedan Xpander u Americi $2000. Za mene je cjena $1800.
|
ako mislis na John Browna, za sve je cijena $1800. stavio je oglas na AH i VSE.
@Goasia: uzimaj Jupiter8 sad dok se jos moze, i opcenito za mjuzu koju radis, on je brz kao munja. i mocan. Xpander je spor. ali ima svojih prednosti/posebnosti i ja ga isto zelim za ambient (da upotpuni sveto OB trojstvo; obx-obxa-xp

).
najvaznije, bit ce ih jos. nije nestasica. i cijena se jos, barem u americi, drzi do 2 soma dolara. a ako ne kupis Jupiter8 u roku 6 mj. vejrojatno ga neces nikad ni kupiti, jer cijene lete gore ko blesave. otici ce jos gore u pe em.