View Single Post
Old 25-05-2008, 01:19 PM   #28
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: Crnogorski HipHop

Quote:
Originally Posted by Rhino View Post
Vidim da svi nesto slabo zvakate ovaj 'novi' synthie clubie kind of hiphop... Sto???

Mislim, kapiram da su vam se popeli na polne organe razni usa likovi koji su tu da ?samo? mlate kintu? (i meni su veelika vecina)

Ali sve cesce i cesce nailazim na komentare tipa (i u svojoj ekipi gdje sam ja nekako ispao zaduzen za 80% beatova i 100% produkcije) vrh je beat, ali ajde tako ti svega molim te makni ove clap-ove i vrati one old skul ?TSHHH? snerove i slicno?

Pa? Ponekad sam ljut na svijet oko sebe, pa napravim neku ?old school sirovinu sa predebelim subom? a ponekad se probudim posle 36 popijenih vodki sa zujanjem u glavi i usima, opet presrecan, jer sam se sinoc dobro proveo i kresnuo neku dobru ribu, pa mi dodje da pjevam?

Eto tako, skoro? Prije neki dan? Napravim neku ?grime/industrial/pomalo dnb/square bass? bolest od instrumentala i naidjem na salve odusevljenja kod ekipe? Kao woooow ?tvrdo? sranje? Do ovde josh ni englezi nisu stigli??? Shkotska skola hiphop-a? Pa padanje od smijeha? Kontaktiraj mitchell brotherse, prodaj, obogati se.. A sto to ?tvrdo? vise uopste znaci??

Na neke mi ?beatove? odkidaju tranceri?. Znaci sve mi zavisi od raspolozenja? Kad radim za sebe, ne hebem zivu silu.. Radim kako mi dodje emocija?

A i ne znam sto se raspisah ovoliko?

Uzdravlje

Pa i nije bas da ja ne varim new school
Jan is offline   Reply With Quote