Quote:
Originally Posted by alavuk
no frx samo da skoknem do kuce , smena danas i tako to ... e koji je tempo pesme ? :]
|
140.. tvoj omiljeni..

u pochetku broken na 70.. poslushaj, kapiram da je tvoj fazon..
Quote:
Originally Posted by Tribal_kg
Evo, slusam na nekoj mini liniji na ovom kompu za net.. Idejno mi se svidja.. Kul je pesmica, mogla bi za neku tv emisiju da ide kao podloga ili tako nesto..
Ona solo gitara sto krece na oko 1:00 mi zvuci nekako "daleko", to mi se ne svidja.. Klavir je lepo legao..
Super je kad krene drugi ritam i one synth deonice.. Skroz je dobar prelaz i ubija monotoniju.. Stringsi sto krecu na 3:25 mi se ne svidjaju.. Mozes to sigurno bolje da realizujes.. Strings-i na kraju, od 4:05 do kraja su kul, svidja mi se kako zvuci..
Eto, to je neko moje subjektivno misljenje nakon dva slusanja.. Napominjem opet da ne slusam na monitorima ali i bolje.. Tako ce i fanovi da slusaju..
Pozdrav imenjace.. 
|
upravu si shto se tiche sistema na kom slushash.. al jbg, rekoh da nsiam radio mix..

shto se tiche gitare na 1:00 ja bih je josh i zavukao..

al bih smanjio reverb jer je uzasan..
stringsi su nabacani oko 11 am, ali meni kul zvuche.. tu i tamo bih promenio neki deo, i sigurno cu ubaciti josh jedan bar ritma da bude malo "klubskiji" aranzman..
hvala na komentu imenjache i javni se kad si u bgu..
Quote:
Originally Posted by deejay_spook
E dez Sale, super je ovo zaista vozi. Mesano sa raznim stilovima i zanrovima. Podseca za soundtrack nekog visokobudzetnog filma  . Kraj je najlepse odradjen, svaka cast!
|
hvala spuche..

drago mi je da ti se svidja.. hehe.. pitao sam se da li ce voziti..
poz svima