Thread: Albert Hofmann
View Single Post
Old 01-05-2008, 04:26 PM   #12
iatros
Member

Default Re: Albert Hofmann

Quote:
Originally Posted by SHIVA View Post
Onda si svjestan da isti dokument, dapache, i isti odjeljak, pokriva i alkohol, duhan, opijate, diazepam i "opsjednutost", te ne navodi nikakav znanstveni podatak o shtetnostima, vech generalizira o "moguchim" posljedicama izmjenjenog stanja svijesti pod utjecajem gore navedenih "supstanci".

Uglavnom ne mislim biti advokat ni Hofmann-u ni lsd-u. Ako koga znaima, google ima sve informacije. Raspravljati s nekime tko nema ni iskustva ni informacija je uzaludno. Jedini lijek protiv propagande i dogmatizma je ignoriranje.

ps: mislim da je Albertovo "dijete" utjecalo na glazbu daleko vishe od svih nas ovdje nazochnih zajedno, a "kumovalo" je i mnogim izumima bez koih nebiste mogli pisati na ovom forumu... No propaganda uvijek zasluge pripisuje kapitalistima i politicharima, a svoju krivnju prebacuje na ljude poput Alberta.

Uglavnom, ako vas smeta ovaj topic... ja nemam nishta protiv da se obrishe!
Ne navodi podatak o stetnostima? Pa dobro ti ide to ignoriranje! Da posjetim, radi se o klasifikaciji bolesti, o psihickoj bolesti!
Da, upravu si, iskustva ne postoje, niti ce postojati - nadam se za svakog da ih nema! A sto se tice informacija, tu slika izgleda drugacija - pa kontaj malo, pametan si djecko, google-as mnogo! Pozdrav!

P.s. Moji podatci nisu sa google-a!
iatros is offline   Reply With Quote