Quote:
Originally Posted by Manley
prijatelju kupi ti za svoje pare sta hoces, ali prestani da budes drzak...koliko vidim tebi je bio cilj da se pohvalis da si veliki surround guru i vlasnik doticnog smeca zvanog genelec..zato uzmi sebi vremena da odrastes ili jos bolje da se opametis i slusas
ako hoces da znas radio sam na svim mogucim modelima geneleca i ne volim da mi neko kaze da to valja kada medju mnogima koje poznajem(a mnogo su veci profesionalci, koji ces ti ikada biti) i sa kojima radim vlada misjenje da je to SAMO IME
zato ako si imao nameru hvaliti se, postavis svoj rad u promociji radova i ljudi se dive tvom umetnickom delu
|
Also dakle ovo je na nivou pubertetlije.
"Ja sam super i ja sam radio na "svim mogućim modelima geneleca"(to vjerovatno nisu ni in?enjeri u Genelec-u) i ja sam snimao na pravom SSL-u i svi moji prijatelji su genijalci i moj tata ima najbolji auto i ja najbolje znam dursku ljestvicu i svima ću vam ja pokazat i svi koje poznajem su veći profesionalci nego ?to će? ti ikada biti"( inače čovjek me dobro poznaje i ovo govori sa potpunom moralnom odgovorno?ću).
U va?em slučaju, kolega, Apaurin bi pomogao.
A ako ste zihera? popijete jo? i jedan Praxiten i ovakve konverzacije će biti stvar pro?losti.