Quote:
Originally Posted by ZlaSarma
Naravno .Ali i Milic danas verovatno(nemam dokaz ,niti se trudim da budem najpametniji-samo pretpostavka) pise sve i svasta samo zbog love.
Goran Ratkovic na pocetku narodnjacke karijere nije potpisivao sve pesme.Bilo ga sramota.Samo preda pesmu i uzme kintu.
Ovo sam cuo od njegove supruge pre nekoliko godina .
|
Cista laz,ili laze supruga ili ti.Prvi CD koji je Rale radio je Lepa Brena i uredno je potpisan.
Quote:
Ma,mainstream treba da postoji.Malo bi debilno bilo da svi stvaraju umetnost i da svi konzumiraju istu.Ali to bi trebali da budu Georgiev,Bajaga,Balasevic itd.Opustena muzikica koja prati prepodnevno ispijanje kafe i vecernje muvanje i guzvanje posteljine.Bez velikih pretenzija i dubokih ideja i poruka.
|
Koja je razlika kod Georgijeva?Pa covek ima milion klonova.Svi bi da pevaju ko Georgijev.Gde je tu poenta?Balasevic je pevacina,peva do moga,Bajaga takodje al si izabrao elitu do jaja.
Quote:
Ja MRZIM narodnjake.Mrzim ih.Ja nisam civilizovano i artikulisano bice.Ja sam sposoban da mrzim.
|
Vidi se po tvom postu.
Quote:
Pre par godina donosi mi neki lik disk da mu prerezem.Posao za Austriju pa da ima uspomenu.Muzika sa svadbe nekog ortaka.
'ladno 'armonikas i ekipa sviraju "Kad padne noc" od Corbe.I onda pevac ,naglasivsi da je samo za kuma i starojka (izraz za ujaka od mladozenje u mom kraju)otpeva koristeci one zavijajuce "trilere" koje koriste narodnjaci .
Nisam mu narezao disk.Glumatao sam da se rezac nesto skenjao pri rezanju.
|
Isti taj gospodin koga pominjes je uradio bar 50 narodnjaka,tako da je glupo na tu temu da pricamo.Corba,Bjelo dugme sada i Van Gog(namerno cistim srpskim jezikom)