View Single Post
Old 20-04-2008, 10:58 AM   #4
master29
Banned

Default Re: Mrzim narodnjake

Quote:
Originally Posted by ZlaSarma View Post
Naravno .Ali i Milic danas verovatno(nemam dokaz ,niti se trudim da budem najpametniji-samo pretpostavka) pise sve i svasta samo zbog love.
Goran Ratkovic na pocetku narodnjacke karijere nije potpisivao sve pesme.Bilo ga sramota.Samo preda pesmu i uzme kintu.
Ovo sam cuo od njegove supruge pre nekoliko godina .

Cista laz,ili laze supruga ili ti.Prvi CD koji je Rale radio je Lepa Brena i uredno je potpisan.

Quote:
Ma,mainstream treba da postoji.Malo bi debilno bilo da svi stvaraju umetnost i da svi konzumiraju istu.Ali to bi trebali da budu Georgiev,Bajaga,Balasevic itd.Opustena muzikica koja prati prepodnevno ispijanje kafe i vecernje muvanje i guzvanje posteljine.Bez velikih pretenzija i dubokih ideja i poruka.
Koja je razlika kod Georgijeva?Pa covek ima milion klonova.Svi bi da pevaju ko Georgijev.Gde je tu poenta?Balasevic je pevacina,peva do moga,Bajaga takodje al si izabrao elitu do jaja.

Quote:
Ja MRZIM narodnjake.Mrzim ih.Ja nisam civilizovano i artikulisano bice.Ja sam sposoban da mrzim.

Vidi se po tvom postu.

Quote:
Pre par godina donosi mi neki lik disk da mu prerezem.Posao za Austriju pa da ima uspomenu.Muzika sa svadbe nekog ortaka.
'ladno 'armonikas i ekipa sviraju "Kad padne noc" od Corbe.I onda pevac ,naglasivsi da je samo za kuma i starojka (izraz za ujaka od mladozenje u mom kraju)otpeva koristeci one zavijajuce "trilere" koje koriste narodnjaci .
Nisam mu narezao disk.Glumatao sam da se rezac nesto skenjao pri rezanju.
Isti taj gospodin koga pominjes je uradio bar 50 narodnjaka,tako da je glupo na tu temu da pricamo.Corba,Bjelo dugme sada i Van Gog(namerno cistim srpskim jezikom)
master29 is offline   Reply With Quote