View Single Post
Old 18-04-2008, 12:27 AM   #32
Max
Pro Member

Default Re: Mrzim narodnjake

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Jbt,stvarno si kralj,jel ti i zivis sa narodnjacima kad sve covece o njima znas,kakve mikrofone vole,koje instrumente koriste,koje semplove jebote znas vise nego svi ti likovi zajedno,da neznas mozda i ko se gudrira od narodnjaka????Vidim da vise znas o njima,nego oni sam
Opet lupetas ...... znas i ti .... kao i svi kad si u poslu ..... ako nemas oci , nije moj problem ... ako imas , onda ih koristi za ono za sta sluze ..... gledanje ....

Quote:
Pa nisam napisao da ta i ta grupa uzima vise koke od tog i tog narodnjaka,nego da se covece nasa deca drogiraju,Ma da nema droge poslednjih 15god ni je je ni bilo ni u Kst-u,Skc-u,Radovicu,Plastiku,Akademiji,da ne nabrajam, tu uposte nema droge,deca se ne opijaju,ne klosare ne to se ne dogadja u Beogradu.
Nisi glup i necu te shvatati kao glupog ...ali opet ti kazem , ta retorika je ogranicena i prevazidjena ...... naravno da si rekao .... procitaj svoj post , pa ces videti .....

Quote:
Drugo napisao sam da je neprimerno ponasanje jednog Moderatora,i nisam ama bas tebe ni u jednom kontekstu spomenuo,ali posto ovde ima dosta dusebriznika(mirodjija u svakoj corbi).
Nije ni tebe niko pomenuo ni u jednoj prici o narodnjacima pa si se nasao prozvan da u svakoj budes kao sto kazes " mirodjija " ...... niko te nije prozvao ni u ovoj ..... niti si otac , vaspitac ili lokalni mudrac pa da se obracas tim tonom nikome .....

Quote:
i tebi kazem da je sramota da neko nekog mrzi i da se ovakvi postovi dozvoljavaju,ovo je ipak nekada bilo dobro mesto.Sramota je ovo za ovakav forum ko god bio..
Kako ti znas kakvo je ovo nekada bilo mesto ?????

Quote:
Drugo decka ste ispljuvali danas naj strasnije samo sto je pitao za set bubnjeva,da je nekim slucajem pitao za Madonin ste,naslo bi se mnogo pametnjakovica da mu daju strucnesavete,ovako se zajebao pogresno je pitao na pogresnom mestu i vi ste pokazali vase pravo ironicno lice,sujetno bez grama kompromisa,treba da vas je sramota..........Pozz
To je tvoja verzija dogadjaja i opet ( ako nisi mudrac ) ne znas kako bi neko reagovao na madonin set .... to sto projektujes tvoje komplekse , niko nije kriv ......

A i da sudis koga treba da bude sramota ...... osim ako mi nisi cale .... zaobidji me te teorije

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote