Quote:
Originally Posted by lesha
da citiram batu zivojinovica...
ili u prevodu - ne podnosim "narodnu" muziku i sve sto ima veze sa njom. mrzim muziku koja nasoj deci prenosi sistem pogresnih vrednosti, mrzim one koji je izvode i mrzim medije koji je prenose.
stop trovanju!
nisam hteo nikog da prozivam, samo iznosim svoje misljenje.
pa vi brisite ako hocete.
|
?????Pazi ti "mrzis muziku koja nasoj deci prenosi sistem pogresnih vrednosti"A nije pogresno opijati se,drogirati vuci se po ulicama ko poslednji klosar.Ne to nema veze sa nasom decom,takva deca su IN.Kazes i da mrzis izvodjace,sto?jSta su ti oni uradili?Znas nemocnim ljudima uvek nesto fali,te krivo mi ovo,te ono sto ja nisam uspeo u zivotu.Ja nevidim razlog za toliki gnev i mrznju,drugo covece ti ovde treba da budes primer mladjima kako da se ponasaju,ipak si ti neki Moderator na ovom forumu,odaljavate ljude,napusavate ih pazi VI koji treba da budete srce ovog foruma.Ko da vam je ovo privatna prcija pa ti mozes da mrzis.Moj ti je savet,nemoj da svoju nemoc iznosis u etar,veliko je breme mrzeti to ume da smori ljude,posle se osecas jos jadnije i bednije,znaci budi umeren ko sto si do sada bio,poznajes materiju,programe,svasta nesto koliko sam ukapirao pomazi ljudima,mnogo je ruzno i neprimerno tvojim godinama da se tako ponasas.Nista ti nisam zlonamerno rekao,u celoj ovoj prici.Pozz