Quote:
Originally Posted by lesha
da citiram batu zivojinovica...
ili u prevodu - ne podnosim "narodnu" muziku i sve sto ima veze sa njom. mrzim muziku koja nasoj deci prenosi sistem pogresnih vrednosti, mrzim one koji je izvode i mrzim medije koji je prenose.
stop trovanju!
nisam hteo nikog da prozivam, samo iznosim svoje misljenje.
pa vi brisite ako hocete.
|
Hmmmmm ..... Koliko citam nesto si neurozan..... a znas onu od Atomskog Sklonista..."neuroze......i alkohol......", Polako Lesho !!! Ima ohoohohoh stvari koje nasoj deci prenose pogresan sistem merila a samim tim i neke vrednosti padaju. Ja, konkretno, ne mrzim nikoga, nesto mi se dopada ili ne. Mozda je "problem" u svakom ponaosob od nas, jer ne dozivljavamo svi muziku isto. Ja se konkretno jezim vazda nekih DJ-eva koji sebe nazivaju muzicarima. Imam izgradjen stav o vestini muziciranja a isto i o vestini komponovanja i uopste o muzici kao delu ljudske duse. Ko voli muziku ne moze da mrzi !!! Jezim se lopova, koji KRADU pesme i na lopovluk zaradjuju novac, jezim se ljudi koji ne shvataju sta je umetnost i koji neznaju da naprave razliku izmedju para i muzike kao dela bica. No, zivot ide dalje, treba se kvalitetom i iskrenoscu "boriti", jer je to jedini nacin da prave vrednosti dodju na svoje mesto.