Thread: vst delay
View Single Post
Old 04-04-2008, 05:38 PM   #8
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: vst delay

Ja ne volim "ravne" delay-e nego volim da mogu "animirati" vrijeme ponavljanja tako da delay ne zvuchi sterilno. Ako radish sa snimkama prave svirke to te vjerojatno ne interesira jer samo kvantizirani materjal zvuchi sterilno u delay-u. Tu je OhmBoys IMO jedan od najboljih. Odlichan je i Waves delay s time da nema LFO kao OhmBoys ali ima dosta chishchi sound od "kiselog" OhmBoys delay-a.

Ako zhelish puno slobode i kontrole za svaki tap PSP 608 je odlichan delay sa panoramom, stereo spread-om, filterom, distorzijom i reverbom za svaki tap posebno, ali tap time se ne mozhe animirati. No PSP ima i 84 delay koi je simulacija tape delay-a koi je vrlo "pokretan" i takodjer iznimno chistog zvuka sa odlichnim filterom i vishe nego upotrebljivim plate i spring reverbom.

MFM2 je IMO odlichna sprava ali doslovce paralizira moguchnostima. Ima toliko opcija i kontrola da me obichno prodje volja ili zaboravim shto sam tochno htio i krenem eksperimentirati pomamljen moguchnostima. Zbog toga ga nekako rijetko i koristim... ponekad je manje doista vishe

Voxengo analog suit ima jednostavan delay odlichnog zvuka i solidnih moguchnosti. Svega par kontrola pa za manje zahtjevne namjene daje dushu

Ja josh nisam naletio na delay koi bi bio dobar u svakoj prilici... chisto sumljam da i hochu. Uglavnom ovo je moj osobni best off u par kategorija