Thread: Beovizija 2008
View Single Post
Old 13-03-2008, 06:04 AM   #185
Aleksandar Filipovic
Member

Aleksandar Filipovic's Avatar

Default Re: Beovizija 2008

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Moj najveći broj glasova (12poena) je oti?ao pesmi "Sada ili nikada" koju je dobro i ubedljivo otpevao Marko Vulinović, u takođe solidnom aran?manu autora, mislim da se preziva Preradović.
Po mom mi?ljenju, to je bila ubedljivo NAJBOLJA pesma, sa čime se na?alost ostatk ?irija očigledno nije slo?io...
Slobo, nisam ni sumnjao da ce ti se ova pesma najvise svideti, a nesvesno si i mene pohvalio ne znajuci da sam i ja tu malo umesao prste tj. uradio gudacki aranzman.Kad sam video da si u ziriju znao sam da ti ova pesma nece promaci.Voljom jedne nadobudne koze iz organizacije festivala mog imena i prezimena tu nema i pored izricitog zahteva autora pesme Vlade Preradovica da budemo potpisani zajedno kao koautori aranzmana.Jednostavno, prepisani su podaci o autorima sa demo snimka(gudace sam pisao naknadno posto je pesma usla na festival), pa je organizatorima bilo "jako komplikovano" da dopisu jos jedno ime.Elem, niti ce me taj potpis napraviti vecim muzicarem nego sto jesam,niti ce me nedostatak istog umanjiti,ali takav odnos i takav nemar od strane onih koji bi trebalo da brinu o organizaciji festivala je katastrofalan.Najgore je kad neki muzicki nebitni likovi tj. sitni televizijski cinovnici ovakve dogadjaje kao sto je Beovizija dozive kao "svojih 5 minuta" ,a onda neko na svom 50 i kusur festivalu treba da razmislja o tome da li ce biti ispostovane neke elementarne stvari.Toliko o organizaciji i RTS-u.Pomenuo si da bi trebalo napraviti novi festival sa velikim live bendom.Reci cu ti samo ovo:Radi se na tome!!!Toliko za sada.Pozdrav.
Aleksandar Filipovic is offline   Reply With Quote