View Single Post
Old 05-03-2008, 04:54 PM   #15
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Paznja,kompozitori,tekstopisci,aranzeri,admini.pro i junior memberi

Quote:
Originally Posted by oliver10 View Post
Off topic za KAPETANA SARADNIKA.
Malopre pogledam jos jedan post koji sam postavio u vezi novih pravila za male oglase i vidim da je nakon jedne stranice zatvoren potpuno bez razloga i jos ces da ga sutra OBRISES.
O cemu se radi.Kad sam se ulogovao na ovaj site administratori se nisu ponasali ko BOGOVI i imali su vise strpljenja i tolerancije.
Ako se neko nesto pozali zarad dobrobiti sajta dobije cusku.Svaka j.... cast!
Pokusacu da budem kratak i sazet, kako bi me sto bolje razumeo.

1. Topik o malim oglasima vec postoji i samo je stvar tvoje lenjosti ili nezainteresovanosti za nalazenje konkretnog resenja, sto to nisi pomenuo na mestu gde se vec danima o tome diskutuje.

2. Ni jednim svojim predlogom nisi cak ni nagovestio moguce resenje problema, iako sam par puta insistirao na tome. Znacii, cista demagogija kao i ovaj topic.

3. Topic sam obrisao posle sugestija par ljudi i uzajamnog konsultovanja sa njima i to brisanje nije rezultat moje samostalne odluke, i ako se u potpunostii slazem sa ucinjenim. A ako te zanima, ne, ja nisam bio taj koji je to predlozio, ali jesam bio taj koji se sa time slozio i uradio.

4. Koji si mi ti da dovodis u pitanje moje postupke? Kada budes placao clanarinu stotinak evra mesecno, osnuj sindikat pa drndaj vunu koliko ti drago, ovako, uzivaj u blagodetima besplatnog znanja, iskustva i mogucnosti da prodas jos po koju pesmu . Naravno, mozes da kazes i "Hvala".

5. izuzmi me iz svojih prozivki, a svoja obracanja meni svedi na potrebnu meru (ako je uopste potrebno), a u svrhu eventualnih strucnih rasprava. U suprotnom cu morati da primenim svoja moderatorska ovlastenja i sprecim te u tome.

6. Kada budes imao sta pametno i konkretno da predlozis, slobodno to ucini u sekciji "Predlozi i sugestije", a prethodno proveri da li se vec neko setio tog istog, da ne bi glumio "uvredjenu snajku" kada te neko spreci da spamujes po forumu.

7. Samo replika na tvoju opasku : " Ako se neko nesto pozali zarad dobrobiti sajta dobije cusku.Svaka j.... cast!"
- Nisi se ti pozalio zbog dobrobiti sajta, vec zbog svoje licne, te nemoj da ocekujes da se svi ovde rasplacemo. A o dobrobiti sajta, pusti da razmisljaju oni, kojima je dokazano stalo do istog. O casti bolje i da ne pocinjemo...

Nadam se da sam sada malo razjasnio stvari?

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline