Prvo-hvala moderatoru sto je prebacio tread na pravo mesto.
Drugo Mislim da nije isto sto i klasican mali oglas,jer bi se ovako napravila baza podataka.Ne bi to bio klasican tread oglas nego tread koji bi se editovao(svako svoj)tipa napisati sta ste do sad radili (ako nesto vec jeste)pesme,muziku za film,seriju itd.
cim nesto novo uradite vi editujete svoj oglas-tread.Tako da onaj ko je zainteresovan za angazman odredjenog umetnika ili producenta,bend i tako dalje moze u glavnim crtama da shvati o cemu se radi(poput izloga u radnji).
Nadam se da ste me shvatili i razmislili koliko bi to bilo dobro za sam RUMSKI.a naravno i njegove stalne korisnike.Takvih sekcija oglasa nema.
P.S.
Svaki clan koji zeli da se na ovaj nacin reklamira imao bi pravo na samo 1 post koji bi naknadno editovao(nema smisla da svaki put kad napisem novu pesmu postujem da je ima u prodaji

).
Uzmite u obzir da ja licno ne znam ni za jedan ovakav sajt u Srbiji ili bivsoj Jugoslaviji a mislim da ovaj sajt moze na ovaj nacin da pospesi saradnju ljudi na balkanu a mozda i pomogne da neko izda nesto svoje i u inostranstvu.