Thread: ivan sexpress
View Single Post
Old 16-02-2008, 05:07 PM   #30
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: ivan sexpress

Quote:
Originally Posted by Tribal_kg View Post
Daleko smo mi od Amerike ali nije bas tako crno kao sto mislis Ogi.
Misliiiiim...
Sto rece Max, prica o "srpskom getu" je tolko glupa, da je nema na svetu gluplje.
Rap u nas se na kraju svede na polupismene bilmeze (cast izuzetcima, sami ce se prepoznati ) "iz kraja" koji tako brljave, da stvarno razmisljam da se u zivotu posvetim nekoj piljarnici, mini-marketu i sl.
Ponekad se pitam sta li im se nalazi ispod frizura (ukoliko i frizura ima...).

Opet rece Max za Viklera, ali to je on. Jedan i drugaciji.A opet, uprkos tome sto je deo ekipe, Bad Copy mi redovno izaziva osecaj mucnine kada cujem "uno due tre..." ili "daj daaaa piiijeeeem" ili mnostvo drugih stvari. Na momente se vidi da ima tu duha, ali jednostavno, ja to lose varim.
Da sada ne ispadne da redom idem i pljujem, necu vise, ali stvarno.
Nisam cak ni imao nameru, ali ne znam sta mi je. I sad mi malecka stoji u gluvoj i ceka da snima pevanje, a ja se dopisujem.
Stvarno sam i ja...

Quote:
Originally Posted by Tribal_kg View Post
Mogli bi vas dvojica ako imate vremena da napisete nesto o samom snimanju, mixu, itd. posto na ovom forumu nema puno materijala vezanog za hiphop zvuk, a pominjete da je ta stvar super odradjena.

Pozz
Nema to sve mnogo veze sa hip hopom... Ali dobro zvuci.
Sto se mene tice, ja sam vec napisao. Caj od nane, med, beli luk, Classic 2 i Amek 9098 + 10 dana sa Ivanom, koji je realno dobar decko

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote