Quote:
Originally Posted by Max
Mislis Line gain ti stoji na nuli .... ako ti mic gain stoji na nuli valjda bi dobio tisinu ???
|
Slazem se potpuno.
Quote:
Originally Posted by DaBear
trebas da uradis kalibraciju inputa na Nuendu....ne znam kako , ne radim u Nuendu, ali mislim da je to!
da ti 0 na inputu bude 0 na metru...
|
Nisam siguran da tako nesto postoji. Ili ja ne znam, ali meni sve radi korektno, da ne kazem dobro i bez problema.
Quote:
Originally Posted by Mitjovan
i Line 6 TonePort sa nekom simulacijom preampa koja se zove Studio vocal
|
Cemu to? Simulirati preamp u odnosu na cist signal, znaci dodati mu neku saturaciju, izoblicenje inace, cemu procesing. Iskljuci to.
Quote:
Originally Posted by Mitjovan
Nisam valjda lud da odvrcem gain na Beringher spravama!  
|
A Line 6 je nesto kao skuplji od Behringera, a jos radi i kao externa zvucna i amp simulator/Multi FX procesor.....? Realno je to ista klasa sprava, tako da se ne bojis da koristis i gain na Behringeru. Ja sam koristio ranije i Behringer preamp i nemam bas nekih zamerki da bi bile takve da je snimak sa tehnickom greskom kao sto ti kazes.
Nekada se desi da signal distorzira bas na samom mikrofonu, ako je izvor prejak, a mikrofon jeftin, kao sto je to u tvom slucaju. Razmisli i o tome. Pokusaj da uzmes neki malo bolji mikrofon i da probas sa njim da li ti distorzira.
Toliko za sada. Pisi...