Re: Andromeda - jel' vrijedna toga?
Ja budem probao Voyagera kod roginatora. I to po principu odvrti, poslušaj 2 minute i zaključi - ili je to to, ili nije. Lude matrix modulacije i routinzi mi ne znače puno ako to nije sound (The Gap band, Zapp & Roger i sl...). Ionako za lude modulacije imam Matrix, MS-20 i CS-15. Ako mi treba još nešto jače za te stvari, dodam fino još love i kupim Andromedu pa dobijem i odličan polifoni synth. Da ne kažem da Andromeda po mogućnostima moduliranja ulazi duboko u teritorij modulara koji su cijenom duplo skuplji.
Uz to svaki izlaz fino pošalješ na skroz drugi kanal i procesiraš zasebno ili dalje ufuraš u neki feddback loop pa pomješaš sa drugim i ubaciš zajedno u nešto treće pa onda natrag u Andromedu. Zapravo ako bih kupio Andromedu mislim da bih trebao imati još jedan dodatni 16 kanalni mikser samo za nju, sa što više Aux senda i grupa, da se iskoriste sve te mogučnosti!
Po meni je to synth na kojem možeš napraviti cijeli album. Ne treba ti ništa drugo, osim neke analogne ritam mašine i 2-3 analogna efekta.
Last edited by Don Solaris; 12-01-2008 at 07:20 PM.
|