Quote:
Originally Posted by milanCHE
tek sam sad video tvoj post u vezi saobracajke.oprez!! ...i,za utehu nisi jedini,imao sam slicno iskustvo pretprosle nedelje,kad me jedan "tatin sin"umalo nije rastavio od zivota na brankovom mostu,srecom)i brzom reakcijom)sam mu podmetnuo zadnje krilo umesto mojih vrata,inace se sad ne bi dopisivali,a sto se tice ovoga ".....blagu prednost dajem vss3 sa kojim dobijes 4x m3000 .. u odnosu na pcm91 sa kojim mozes da koristis samo jedan(algoritam) uradjen preset....",upravo sam cekao da to neko iskusan i kaze.100 posto se slazem,zato sam izmedju ostalog i glasao kako sam glasao
nek si ti ziv i zdrav,j....s auto,to se sve da popraviti dok je glava na ramenima
poz.....
|
i to nije sve .. povecavanjem dsp snage .. recimo poco FW+pci .. (ili bilo koja kombinacija a u obzir dolaze i stare kartice koje sada mislim vec mogu da se nabave za pristojne pare)povecavas i brojku pozivanja vss3 reverba ..
recimo za 500 eur doplate preko recimo FW verzije .. dobijes 8x vss3 ..itd .. pogotovu recimo novi X8 .. + pci .. 12x vss3
.... a pcm91 je jedan .. jedini ...
pa mozes nekako i to da prevazidjes tipa uradis preset pa mixas traku pa je vratis uradjenu .. pa tako redom .. ali to je veliiko cimanje .. i sta ako hocu da promenim u nekom trenutku zelim drugacije .. onda jovo nanovo ..