Quote:
Originally Posted by Miha Blaze
nije mi zao kolege koji je ovo pisao, vec vas koji prdite u prazno i trazite neke dlake u jajetu... sve vrsni znalci, godine iskustva, ku*ci-palci... a gde su albumi, gde su sjajne produkcije... nije vas sramota... licimUri...
|
Vaspitanju ce da te nauchi mama (mozda), ja sam tu samo da te upozorim da obratis paznju na recnik. Bez obzira na "herojsko zaletanje", vezivanje bana za neciju sujetu, ako ti jos koji put padne na um da nekoga nazoves licemerom i sl. ban ces da dobijes definitivno. Zao mi je sto cu mozda da ti narusim "ljudska prava", ali to ovde definitivno neces da radis.
Sto se tice toga, ko je sta od nas uradio, na tvoju nesrecu, gotovo svako od ljudi iz ove diskusije ima po neki zvanican rad. Dakle albuma i pesama ima, da li se tebi svidja kako zvuce i sta je po tebi "sjajna produkcija", ja to neznam.
Svakako, tebe niko nije duzan da obavestava o svojim radovima.
Quote:
Originally Posted by Miha Blaze
sve u svemu, nemojte se vredjati, ali nemojte ni kenjati o necemu u sta niste bas upuceni... slazem se da ima nekih malo "nepismenijih" greshcica, ali kao sto rekoh, kriterijum je nizi nego na sta ste vi matori navikli tako da i takve stvari prolaze...
taj covek je Bog, za projektne radove, diplomske i ostale radove kakve sam ja vidjao... na Vets valja 4 procenta studenata, ostali su vunice...
pozdrav drugari!
-Milos...
|
Lepo je sto branis drugara i uvlachis se profesoru u nadi da ce on mozda ovo da procita, ali, ako su "male, nepismene greskice" snimati bubanj nogama, bass kitom... na doboshu radikalnim zahvatima "skidati kartonski zvuk", pa posle kriviti plugove zato sto bi to "mozda moglo da bude i bolje"

, sta reci??? Usput , za rad prepun kardinalnih gresaka (ne pravopisnih) dobijes diplomu... 'bem ti ja takvu skolu... sa takvom diplomom mozes da obrises du*e.
Branis neodbranjivo i ljuti se ti koliko hoces, ali... ne valja vam posao...