Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b
Ni u jednom trenutku nisam izgovorila ni slicnu recenicu,niti to zaista mislim o sebi.
Znam i koliko sam dobra,i koliko je jos potrebno da radim i da ucim.
Problem je u tome sto pokusavam da vas ubedim da ne pricate o stvarima o kojima ne znate dovoljno A TO JE R&B OCIGLEDNO,i ako zelite da kritikujete, da bude konstruktivno.
Ja nisam cula ni jednu kritiku na moju muziku od vas svih, NI JEDNU JEDINU.
'ista si kao svi' i 'nema sanse da uspes' nisu kritike kakve bi bilo kome bile korisne.
Stavise,to nisu ni kritike.To moze da mi kaze i moja baka sto mi vi na forumu kazete,uz svo duzno postovanje,ja mnogo volim svoju baku,ona je jedna divna zena.
A mozda sam to samo ja vama svima previse podigla cenu i ocekujem od vas da se ponasate profesionalno.
Vi,vidim,moju samo spustate.
Da nije tako,javile bi se do sada konstruktivne kritike vezane za moj vibrato i moje iskliseirane rime u starijim snimcima barem,ako nista drugo.Ali vi moju muziku niste ni pazljivo slusali,ocigledno...
|
aj reci ti onda šta mi trebamo da kažemo, pa ćemo mi onda sve tako reći

a, takodje bi mogla da nam održiš i jedan mali kurs o rnb-ju...baš bih volio o tome ponešto da znam
ja sam te iskreno pohvalio i starno vidim kvalitet i potencijal u tome što ti radiš - bez ikakvog šatroviranja! al nemoj da se ljutiš ako neko tu ne vidi sad neki vrh vrhova...to ti je još bolje da ti zapneš i možda nekad i budeš taj vrh vrhova! Ja ti govrim sa pozicije slušaoca, a tek onda sa pozicije "muzičara" hobiste...medjutim, evo...ovdje ima ljudi koji su stvarno profesionalci i koji se bave ovim od kad smo mi gurali tutu da upali i čuli tone i tone muzke... a tvoj nastup i stav baš i nije nešto!!! Pomalo mi ti mirišeš na one klinače fazone " mene niko ne razumije! ni u kući, ni u školi, a evo sad ni na forumu! ".....