View Single Post
Old 05-12-2007, 03:25 PM   #8
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti

Quote:
Originally Posted by OFF View Post
kazete sta ne valja pa raspravljamo, a ne po ljudima na slepo
Link je postavljen da bi se rad procitao, nije tesko kliknuti i procitati... Dakle, nije na slepo.

Djordje Petrovic, koji je potpisan kao Mentor, je nesumnjivo velikan Srpske muzike i ja mu na tome odajem pocast. Ali... to nema veze sa tim sto danas radi, ako radi ovako i ako ljude uci ovome.

Zalosna je sama pomisao da neko sedi u komisiji i klima glavom na ovo, podrzava, potpisuje i coveku daje zvanicnu i vazecu diplomu To je ono sto ne valja, a ne diplomac koji je ovo radio.

Nemoguce je ovo pravdati "pionirskim pokusajima", jer koliko znam, ustanova izdaje zvanicnu i vazecu diplomu za ovo. Zamisli samo da je mene, kao nesudjenog medicinskog radnika, neko ucio da se inekcija daje u oko, ja to rekao na diplomskom, neko se slozio sa tim i dao mi diplomu u ruke
Medicina je odgovorniji posao? Ne bih rekao... svaki posao je odgovoran.

Ako neko npr. uspe da zgovna Sting Ray za koji tvrdim da je odlicna gitara ('ajd' sto ja tvrdim, nego... SVIRA GA I SNIMA pola sveta), verovatno losom equalizacijom i kompresijom na DBX-u, pa problem resi tako sto uzme Ibanez Sound Gear Sta reci??? Nasumcno odabran deo, jer je ono puno "bisera".

Opet kazem, link je tu da bi se pdf procitao, a uz duzno postovanje prema mentoru, onakve stvari ne sme da aminuje zvanicna institucija koja nekome daje diplomu, na osnovu koje ce sutra taj neko raditi za nekoga.

Ko zna... mozda svi ljudi koji rock produkciji koriste dva mic-a za snare grese. Mozda je zaista sasvim dovoljan jedan, pa da sa Waves EQ-om eliminisu "kartonski zvuk".