View Single Post
Old 06-11-2007, 03:37 PM   #17
alen_Otachi
Junior Member

Default Re: Yamaha Motif serija - objava ISTINE !!!!

ja trenutno radim sa korgom pa 1 x pro. mastam o tome da sebi mozda za godinu il dvi kupim XS ili neki tad aktuelni motif.

Korg cjenim zbog zvuka. a kroz "create style modus" sam citavi instrumental u toku 10 min "skiciro".

jednostavno izaberi duzinu loopa, deffiniraj kvantizaciju,izaberi sound i rec. i vec je jedna traka gotov-a. midi file se pribaci na pc, importira u cubase, splitas file na kanale i izmjeni tracke sa VSt-ima (po potrebi)(synthovi su mi malo deffensivni kod korga,tako da vecinom mjenjam kickove,snarove, i bassove)

kod motifa mi se svidza zvuk isto. malo je defensivniji nek kod korga ali je jako transparentan sto je sigurno u mixu dobro doslo.

probo sam kod trgovca malo motif. tu nazalost nisam uspjeo na brzinu nac taki loop modus. sad neznam jel ima i motif tu funkciju. mislim ima sigurno samo mi interesuje jel isto tako ide lahal workflow kod tog svega ko sad u korg-a. il je to vise ide onda u smjer "programiranja"

vidio sam da motif i nudi neki plug in za cubase. mozda bi neko mogo tacno objasnit sta je veci smisao od tog plug ina. samo malo lahksi izbor boja il tu ima i nesto vise...

pozdrav
alen_Otachi is offline   Reply With Quote