Quote:
Originally Posted by zvincic
evo i rezultata testa sa nuendom
koristen je "AK VST test" sa ove stranice
http://www.adkproaudio.com/downloads.cfm
kartica je rme fireface800 sa zadnjim 2.78 driverima
rezultati...pri latenciji od 46 sampleova zauzece procesora je oko 30-35% i svira cisto, bez krckanja
pri latenciji od 256 sampleova zauzece procesora je nesto manje od 20%..oko 16-18%
|
koji sam tudum, ovo su rezultati "set me free" benchmarka, ne akvst
evo rezultata za akvst:
ista konfiguracija no takt je 3 GHz, 333 x 9 i ovo je takt na kojem cu ga drzati jer je fino "hladan" i necujan
dakle, fireface 800, screen capture u play modu
latencija 1024 sample-a
latencija 64 samplea
napominjem da sam primjetio anomaliju (bug?) u nuendovom performance meteru sa quad procesorom...ne znam kakva je situacija sa core 2 duom jer nisam testirao ovako detaljno...
dakle, stvar je u sljedecem....opterecivao sam sustav sa waves ir1 (defaultni impuls) tako da sam na audio kanal ucitao 8 komada i onda radio duplicate track....e sad, opterecenje procesora ne raste jednako u nuendovom perf. meteru (dalje NPM) i task manageru a plus sto u NPM dodje do malo vise od 50% i onda se malo tu zadrzi pa naglo skoci na 90-tak %...sad covjek bi rekao da je stvar opterecena do jaja ali po TM procesor ima lufta jos dosta...i to se vidi...ja radim duplicate track a NPM samo stoji...i sve radi!
uglavnom....ucitao sam 52 instance waves IR-a (vise ih nuendo nije ni htio ucitavati) i mogao jos DOSTA...
sto se mene tice, big thumbs up kombinaciji P35 i core 2 quad kad je DAW u pitanju!
sad mi je jasno zasto su se u zadnje vrijeme poceli cesto vidjati poco i uadi u oglasima