View Single Post
Old 28-10-2007, 11:44 PM   #17
vanjus
Junior Member

vanjus's Avatar

Default Re: Vasa top 3+ dream sinta..

ma nijesam fan tvrtke KORG no ispade tako nekako.... cak mislim da sam naklonjeniji ROLAND proizvodima, ako cemo vec o proizvodjacima, medjutim MS20 je synth sa kojim sam poceo i naucio osnovne stvari i jos mnogo toga i za tu spravu sam veoma sentimentalno vezan KORG Prophecy je najbolji synth koji sam ikada probao! nevjerojatno kakve sve zvukove mozete isterati iz njega! naravno, sprava je namenska samo za odredjene stvari. nije all in one kind of shit. ja sam svojedobno rasprodao sve analogne sprave (303, 202,....) da bi dosao do njega, posto na prophecy-u sve to moze + jos sto sta, najblaze receno.... ovaj microX sam dodao posto sam ga nedavno uzeo, jos sam pod utiskom i odusevljen sam zvukovima. mnogi od njih su veoma upotrebljivi a ne kao na dosta sprava zvuci koji sami za sebe deluju impresivno ali zato nema sanse da se uklope u neku kompoziciju. all of them are editable a ne zakljucani preseti kao sto to ima obicaj da radi roland, yamaha,.... pored toga operativni sistem je excellent, very user friendly + editor 4 pc and mac + vst, etc.
mislim da je tvrtka KORG tokom svih ovih godina postojanja proizvela dosta modela koji su postavljali nove standarde i pomerali granice. MS20, wavestation, prophecy, oasys,.... da ne ispadne sad kako hvalim samo KORG mozda bih dodao i ROLAND JV-1080 + expansions sa kojim vec radim dugo i jako sam zadovoljan. ne znam da li jos uvijek postoji nesto spektakularno bolje u ovom rangu?
vanjus is offline   Reply With Quote