Quote:
Originally Posted by Color
I poslednje, laicki receno, dobra muzika za film je ta koja se ne cuje! Naravno, mi znamo da je to malo drugacije, ali siguro ces razumeti sta sam time hteo reci..
|
naravno.. da bude sporedna u scenama sa radnjom.. da ne skrece pazznju nimalo.. (isto kao shto obichan ljudski mozak ne moze da prati vishe od dve ili 3 melodije u isto vreme) a da ima tu dramatichnost koja se mozze "ukomplikovati" i upotpuniti ne bi li potpomoglo dramatichnosti u samim scenama..
meni je recimo, ako ste gledali vanila sky, muzika neverovatno dobra.. potpuno psihodelichno upadaju de surovo pitke i vesele melodije u tako poremecen i mrachan film.. zavoleo sam film samo zbog muzike, iako ono kruzovo lice ne mogu da svarim.. sa druge strane, mnogo mi se dojmila muzika iz filma london.. bukvalno upotpunjuje film i daje mu tu atmosferu.. svaka chas' likovima iz crystal methoda.. izuzetno odradjeno... a da ne pricham o star wars sagi..
btw, jesam ja jedini kome se ne svidja muzika iz matrixa? konkretno scene fajta

u drugom i trecem delu.. rob dougan je sjebao stvar potpuno po meni... o produkciji ne pricham trenutno jer je ochigledno da ga bolelo uho grlo i nos..