View Single Post
Old 24-10-2007, 11:44 PM   #30
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Što čujete kad ovo gledate?

Quote:
Originally Posted by Color View Post
I poslednje, laicki receno, dobra muzika za film je ta koja se ne cuje! Naravno, mi znamo da je to malo drugacije, ali siguro ces razumeti sta sam time hteo reci..

naravno.. da bude sporedna u scenama sa radnjom.. da ne skrece pazznju nimalo.. (isto kao shto obichan ljudski mozak ne moze da prati vishe od dve ili 3 melodije u isto vreme) a da ima tu dramatichnost koja se mozze "ukomplikovati" i upotpuniti ne bi li potpomoglo dramatichnosti u samim scenama..

meni je recimo, ako ste gledali vanila sky, muzika neverovatno dobra.. potpuno psihodelichno upadaju de surovo pitke i vesele melodije u tako poremecen i mrachan film.. zavoleo sam film samo zbog muzike, iako ono kruzovo lice ne mogu da svarim.. sa druge strane, mnogo mi se dojmila muzika iz filma london.. bukvalno upotpunjuje film i daje mu tu atmosferu.. svaka chas' likovima iz crystal methoda.. izuzetno odradjeno... a da ne pricham o star wars sagi..

btw, jesam ja jedini kome se ne svidja muzika iz matrixa? konkretno scene fajta u drugom i trecem delu.. rob dougan je sjebao stvar potpuno po meni... o produkciji ne pricham trenutno jer je ochigledno da ga bolelo uho grlo i nos..
HeatMan is offline   Reply With Quote