Thread: Prophet 5
View Single Post
Old 23-10-2007, 03:08 AM   #32
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

Default Re: Prophet 5

Don , ne ljuti se ali slazem se s Roginom, utoliko da tako precizne informacije i kvalifikacije bolje da dajes o sintevima koje si koristio iz prve ruke. znas i sam da su ovi strani forumi puni ekipe koja samo prepisuje postove i tudja misljenja, a to nema nikakvu objektivnu vrijednost. i samo se sire urbane legende. zato sam i otisao sa harmony centrala, izmedju ostalog. dosadilo mi citat stalno isti BS.

radije nam pricaj o monopolyiju kako napreduje ?

i sto je s dovozom iz Japana (JP8 itd) ? ako ga ubodes prije Rogine znas da ce poluditi hahaha

(kuliraj Rogina znas da moram malo da potpirujem vatricu.. nista od akcije na forumu )

@Nedime: nisam ja vise na west coast-u. zivio sam tamo povremeno 80tih i studirao 90tih. al brat mi zivi u San Jose, Bay Area. Greg Montalbano je serviser za Sequential i Oberheim, i zivi blizu. Kad kupim sint u US, saljem tamo na servis, a onda mi ga brat donese avionom u Hrvatsku . Greg je radio je vrlo uspjesno na mom Rev2 i Jupiteru8.

Inace tip koj prodaje CS-80 (Uro) je moj poznanik, bili smo jednom pregovarali za Chromu. Postao je oglas i na Analog Heaven mailing listu. Zahvalio sam mu se i reko , ako zaista proda ovo za 11K, ucinio me bogatim preko noci , istina moj CS je bez midija i nemam namjeru da ga prodajem, ali nije lose znat.. ako uletim u neko sr*nje.. o

clusterchord is offline   Reply With Quote